Ugostiteljska oprema
NaslovnicaReceptiZapečeni njoki sa ćuftama i mozzarellom - recept

Zapečeni njoki sa ćuftama i mozzarellom – recept

Dvije posude, pet sastojaka, pola sata pripreme – ovaj recept je idealan za trenutke kada nemate puno vremena, ali želite pripremiti ukusno i zadovoljavajuće jelo. Zapečeni njoki s ćuftama i mozzarellom brzo će postati jedan od vaših omiljenih obroka.

RECEPT

Sastojci

500 g njoki

2 x 400g ćufte u paradajz sosu

50 ml vrhnja za kuhanje

150 g mozzarelle

svježi bosiljak

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C i pripremite vatrostalnu posudu.
  2. Njoke skuhajte u vrućoj, slanoj vodi dok ne isplivaju na površinu, zatim ih ocijedite.
  3. U posudu dodajte njoke, vrhnje i ćufte s umakom iz limenke. Dobro promiješajte, pospite sjeckanim bosiljkom i mozzarellom.
  4. Pecite jelo oko 25 minuta, ili dok se ne zapeče do zlatne boje. Ostavite da odstoji 10 minuta prije posluživanja.

POVEZANO

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Google search engine

POPULARNO

ZADNJE KOMENTARISANO