Ugostiteljska oprema
NaslovnicaReceptiGoveđi gulaš iz pećnice

Goveđi gulaš iz pećnice

Zdrav i ukusan za hladne zimske dane. Gust i sočan, pripremljen od nježnih komadića govedine u bogatom sosu od luka, paprike i začina. Savršeno ide uz pire krompir ili domaći hljeb. Topli obrok koji grije iznutra!

RECEPT

Sastojci

2 žlice ulja

600 g govedine – za odreske

1 kašika koncentrat rajčice

1 Fant za gulaš i paprikaš

100 ml Passate

½ kašike meda

1 crvena paprika

100 ml kiselog vrhnja

1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 170°C. posudi prikladnoj za pećnicu zagrijte ulje.
  2. Govedinu za pirjanje narežite na komade veličine zalogaja.
  3. Popržite ju u serijama dok dobro ne porumeni.
    Posluživanje: Nakon toga, čokolada je spremna za posluživanje.
  4. Kad porumeni, dodajte koncentrat rajčica i promiješajte.
  5. Ulijte 700 ml vode, umiješajte Fant, promiješajte i pustite da zavri.
    Umiješajte passatu i med.
  6. Zatim poklopite i stavite u zagrijanu pećnicu da se kuha 3 sata i 30 minuta.
  7. Provjerite i promiješajte nekoliko puta tijekom kuhanja kako biste bili sigurni da se ništa ne lijepi i da još uvijek ima dovoljno tekućine. Po potrebi možete dodati malo vode.
  8. Pola sata prije kraja umiješajte narezanu papriku.
  9. Gotov gulaš izvadite iz pećnice, promiješajte, pa dodajte kiselo vrhnje i pospite peršinom.

POVEZANO

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Google search engine

POPULARNO

ZADNJE KOMENTARISANO